Kadınlar Sitesi

Sosyal medyaya damga vuran yarışmacı

Kim Milyoner Olmak İster’de şaşkına çeviren an! Yarışmacı çıkarma işleminde elendi ‘Kim Milyoner İster’ yarışmasına katılan oyuncu Elif Karagöz, üçüncü soruda basit bir matematik sorusu ile karşılaştı.

Yanıttan emin olamayıp telefonla joker hakkını kullanan 26 yaşındaki yarışmacı, verdiği cevabın ardından elendi..

ATV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu’nun yaptığı ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasına oyuncu Elif Karagöz katıldı. İlk iki soruyu kolaylıkla bilen 26 yaşındaki Karagöz, üçüncü soruda basit bir matematik sorusuyla yarışmaya veda etti.

ÜÇÜNCÜ SORUYA KADAR GELDİ İki bin TL’lik baraj sorusunu geçtikten sonra Elif Karagöz’e 3 bin TL değerindeki “Üçün üç katından ikinin iki katı çıkartılırsa sonuç kaç olur?” sorusu geldi.

Şıklar ise şu şekilde verildi: A: 1 B: 2 C: 5 D: 23

TELEFON JOKER HAKKINI KULLANDI Vereceği cevaptan emin olamayan Karagöz, telefon joker hakkını kullanmak istedi. İnşaat mühendisi arkadaşını arayan Karagöz, cevabı garantiye alacağını düşündü.

Daha sonra arkadaşını dinleyerek “23” yanıtını veren yarışmacı, doğru cevabın “5” çıkmasıyla elendi. Genç oyuncu, sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada gelen yorumlardan bazıları şöyle: “Üçün üç katını bilemeyip joker kullanan yarışmacıya karşı bakış açım…”

“Yarışmacının soruya cevap verememesine değil de, joker olarak aradığı İTÜ İnşaat Mühendisliği mezunu arkadaşının soruya yanlış cevap vermesine yandım..”

“9’dan 4’ü çıkaramayıp jokere sormak ve onun da çıkaramaması…”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ