Kadınlar Sitesi

SON DAKİKA: İzzet Altınmeşe’nin oğlu Ali Murat Altunmeşe’nin Nasıl Öldüğü Ortaya Çıktı

Son dakika: İzzet Altınmeşe evlat acısıyla yıkıldı. İzzet Altınmeşe’nin 42 yaşındaki oğlu Ali Murat Altunmeşe 11. kattan düşerek hayatını kaybetti. Ali Murat Altunmeşe’yle ilgili acı detay duyanları üzdü.

Ailenin yakını Selahattin Alpay açıklamasında Ali Murat’ın psikolojik problemler yaşadığını söyledi. İşte son dakika haberinin detayları…

Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe’nin oğlu Ali Murat Altunmeşe’nin ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ali Murat Altunmeşe’nin ölüm haberi yakınlarını kahretti. Son olarak Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde rol alan Ali Murat Altunmeşe, dayısının evinde 11. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

“KOLUMUZ KANADIMIZ KIRILDI”
TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan ailenin yakın dostu sanatçı Selahattin Alpay Ali Murat Altunmeşe’nin ölümüyle ilgili, “Kolumuz kanadımız kırıldı. İnançlı bir çocuktu nasıl oldu hâlâ şoktayız. Şu an Mersin’deler yarın İstanbul’da defnedeceğiz. Allah ana ve babaları evlat acısıyla imtihan etmesin. Kendimi onun yarı babası olarak kabul ediyorum çünkü elimde büyüdü” dedi.

“AİLESİNİ ÖZLEDİĞİ İÇİN MERSİN’E GİTMİŞ”
Ali Murat Altunmeşe’nin vefatıyla ilgili acı bir detayı da paylaşan sanatçı sözlerine şöyle devam etti:

“İzzet Altınmeşe 1 ay önce Mersin’e gitti. Ali Murat da onları özlediği için 3-4 gün önce Mersin’e onların yanına gitmiş. Olay dayısının evinde oldu. Başı mı döndü tansiyonu mu çıktı bilmiyoruz. Kesin netice bugün sonuçlanır. Ali Murat’ın biraz hasta olduğunu biliyordum. İzzet Altınmeşe de ‘Allah verdi Allah aldı’ dedi. Biraz psikolojik sorunlarının olduğunu biliyorum. Efendi bir çocuktu ama iş bulma konusunda zorluk çekti.”

Edinilen bilgiye göre, bir program için Mersin’de bulunan ünlü sanatçı İzzet Altınmeşe’nin oğlu Ali Murat Altunmeşe, merkez Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi’nde kaldığı apartmanın 11’inci katından düşerek hayatını kaybetti.

Altunmeşe’nin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. İzzet Altınmeşe ise konuyla alakalı henüz bir açıklama yapmadı.

ALİ MURAT ALTUNMEŞE KİMDİR?
Ali Murat Altunmeşe İzzet Altunmeşe’nin oğludur. Yer aldığı bazı filmler:-Ali Baba ve 7 Cüceler 2015
-Bir Don Juan Öldürmek 2014
Ali Murat Altunmeşe son olarak Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde yer aldı.

“FIRAT BANA BENZEMİŞ”
Usta türkücü İzzet Altınmeşe, Twitter’da oldukça aktif ve yaptığı paylaşımlarla da beğeni topluyor. Altunmeşe, son paylaşımlarından birinde ise oğlu Fırat Altunmeşe ile benzerliğine değinince gündem oldu.

İzzet Altınmeşe ise oğluyla benzerliğine dair şu paylaşımı yaptı: ”Ben gençken daha yakışıklıydım, Fırat bana benzemiş sadece Ben’i yok. Babasının oğlu…”

İlk olarak ‘Vicdan’ isimli dizide rol alan ve ardından ‘Kaçak Gelinler’ dizisinde Can karakterini canlandıran Fırat Altınmeşe, ‘Mucize Doktor’ dizisinden sonra ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisine dahil oldu.

“ALLAH SABIR VERSİN”
Öte yandan Altunmeşe’nin ölüm haberinin ardından ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yılmaz, paylaşımında “Ali Murat kardeşimizin acı haberini aldım. Çok üzüldüm. Altınmeşe ailesine başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ